GALLERIES

  VEELGESTELDE VRAGEN

  VRAAG.

  1. Hoe wordt de muziek gekozen?

  ANTWOORD.
  Ik selecteer zelf de muziek die het beste bij jullie bruiloft past. In het begin heb ik dit vaak anders gedaan, maar ik heb gemerkt dat de video’s er minder mooi en sfeervol van worden. Ik geloof er heilig in dat muziek een belangrijk onderdeel is van de video. We kunnen uiteraard van te voren wel bespreken van wat voor soort muziek jullie houden. De muziek die ik gebruik, wordt aangekocht en dit verreken ik in de prijs. De trouwfilm kunnen jullie dus overal delen (bijvoorbeeld social media).

  VRAAG.

  2. Geef je veel aanwijzingen?

  ANTWOORD.
  Nee, ik hoor vaak dat ik erg stil ben tijdens het opnemen. Ik ben nogal perfectionistisch, ik let op de details en kan mij compleet focussen op mijn werk. Soms vraag ik jullie wel om wat dingetjes te doen tijdens de eventuele shoot, maar dat is zo onopvallend mogelijk.

  VRAAG.

  3. Met welke apparatuur maak je de trouwfilms?

  ANTWOORD.
  Mijn apparatuur houd ik up-to-date. Ik heb professionele en nieuwe apparatuur. Ik film met twee camera’s (Sony a7III) met verschillende (Sony Zeiss) lenzen. Daarnaast monteer ik de video’s in de Adobe CC programma’s: Premiere PRO, After Effects en Photoshop. Deze programma’s zijn altijd helemaal up to date.

  VRAAG.

  4. Eet je ook mee?

  ANTWOORD.
  Ik maak erg lange dagen waarbij ik continu op mijn benen sta en heen en weer ren. Een maaltijd heb ik zeker nodig om weer even op te laden. Dit hoeft uiteraard geen 5-gangen diner aan de familietafel te zijn. Een hoofdgerecht aan een aparte tafel zou perfect zijn. Indien dit niet mogelijk is kunnen jullie dit van te voren aangeven. Dan kan ik zelf wat meenemen/regelen. No problem!

  VRAAG.

  5. In wat voor kleding kom je naar onze bruiloft?

  ANTWOORD.
  Dit klinkt misschien raar, maar ik heb vaak onopvallende kleding aan. Het is voor mij heel belangrijk om nette kleding te dragen waarin ik goed kan bewegen. En dat het dus lekker zit. Ook al zou ik het liefst een tof jurkje uit de kast trekken. Dat is voor mij absoluut niet handig als ik later in een spagaat lig om dat ene goede shot te nemen :)

  VRAAG.

  6. Hoe lang duurt het voordat we de video ontvangen?

  ANTWOORD.
  Ik vind een goede montage belangrijk. Ik probeer een eerste versie binnen 8 weken op te sturen, maar soms duurt het langer. Ik zorg er in ieder geval voor dat jullie de video uiterlijk 16 weken na de bruiloft binnen hebben.

  VRAAG.

  7. Neem je ook foto's?

  ANTWOORD.
  Deze vraag krijg ik vaak. Het zou namelijk heel handig zijn als ik beide tegelijk kan uitvoeren. Maar ik ben echt een filmmaker en geen fotograaf. Ik doe mijn best om de allerbeste in mijn vak te zijn en daar streef ik naar. Ik werk veel samen met hele leuke fotografen, dus ik kan wel jullie tips geven!

  VRAAG.

  8. Kunnen wij ook al het ruwe beeldmateriaal krijgen?

  ANTWOORD.
  Op jullie grote dag maak ik heel veel beeldmateriaal. Er zijn veel videografen die het ruwe beeldmateriaal niet geven. Ik daarin tegen zie het als beeldmateriaal waar ik zelf niks aan heb en geef het dus graag weg. Hier maak ik wel eerst een selectie in. Jullie moeten je wel bedenken dat het echt ruwe footage is. Dus geen kleurbewerking en soms zelfs geen geluid! Deze beelden mogen absoluut nooit verspreid worden via welke media dan ook (denk ook aan social media).

  VRAAG.

  9. Hoe werkt de betaling?

  ANTWOORD.
  Ik werk met een betaling in 2 termijnen. De eerste termijn, ofwel aanbetaling, volgt direct na de boeking. De tweede factuur met het restbedrag wordt gestuurd na de bruiloft samen met de eerste versie van de video en dient voldaan te worden binnen 8 dagen. De betaalperiode is zo kort omdat ik dan gelijk de video kan afmaken en opsturen. De video zal namelijk pas worden verstrekt als de volledige betaling ontvangen is.
  01
  -
  18