GALLERIES

  '' IDEAS COME FROM EVERYTHING - Alfred Hitchcock ''

  LEES HIER NOG MEER..

  Omdat ik graag naar de kunstacademie wilde, ben ik vertrokken naar de grote stad Rotterdam. Ik heb in januari 2018 de kunstacademie Willem de Kooning afgerond met Bachelor of Arts Audiovisual Design. Inmiddels ben ik weer terug verhuisd en woon ik samen met mijn man Rimmert en zoontje Lennon in Dalfsen.

  Ik ben gek op filmen en monteren van het geschoten materiaal. Wanneer ik hier niet voor mijn werk mee bezig ben, zoek ik dingen op om meer te leren over mijn vak. De techniek staat nooit stil en ik kan dus altijd door blijven leren. Daarnaast hou ik ook van fotograferen, interieur design en alles wat met styling te maken heeft. Mijn oog voor detail en passie voor ontwerpen kun je terug zien in mijn video’s.

  WAT ZEGGEN
  ANDEREN?

  MR +MRS VAN DOORNIK

  MR + MRS KLOOS

  MR + MRS HUIJBEN

  MR + MRS DE GROOT

  MR + MRS BOL

  Carolien is een grote aanrader! Ze levert fantastisch werk met oog voor detail. Onze trouwdag heeft ze zo mooi vastgelegd, heel bijzonder. Dankjewel Carolien voor dit mooie aandenken!

  VIEW GALLERY

  Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met het resultaat en haar aanwezigheid op onze mooie dag. Ze is professioneel en gepassioneerd, ik wist niet echt wat we konden verwachten en toen ik eenmaal het filmpje kreeg, ik was zo onder de indruk, zo perfect! we hadden gewoon niets wat wij wilde veranderen. Als u voor Carolien kiest weet ik zeker dat zij hoe dan ook, het juiste filmpje zal maken voor jullie, wat bij jullie past. Dat is dus zo fijn aan gepassioneerde mensen! Ik raad haar met 2 duimen aan.

  VIEW GALLERY

  Carolien heeft met haar eigen stijl een prachtige trouwvideo voor ons gemaakt. Ze heeft onze dag en ons als bruidspaar vastgelegd zoals we zijn. Iedere keer als we de video terugkijken, voelen we weer de emoties. Tijdens het filmen pakt ze precies de goede momenten en is ze erg professioneel en relaxed in de omgang. De communicatie voorafgaand en achteraf verliep ook soepel en professioneel. Wij zijn erg tevreden over haar werk en kunnen haar echt aanbevelen!

  VIEW GALLERY

  Na het zien van haar eerdere video's dachten we dat we de juiste persoon hadden gekozen. Dit kwam ook uit ! Het is fijn als er op zo'n dag een leuk persoon is die iets moois maakt..
  De video vonden we geweldig en na de eerste keer dat we de video met de familie bekeken, begon onze familie spontaan te klappen ! :)
  Wat ontzettend leuk gedaan !!
  Super !!!

  VIEW GALLERY

  Carolien heeft op 6-7-2018 onze trouwvideo gemaakt. Na een leuk kennismakingsgesprek en de beelden van de andere video’s te hebben gezien, waren wij direct erg enthousiast over haar en haar werk.
  Op de dag zelf was het contact direct goed en was er een fijne samenwerking met de fotograaf.
  Met het eindresultaat zijn wij onwijs blij! Wij blijven de video maar kijken en krijgen ook veel complimenten van andere mensen over de video.
  Wij raden Carolien zeker aan als videograaf op je bruiloft!!

  VIEW GALLERY